Viața românilor este mai importantă decât urșii lui Ciolacu și Ciucă. Terminați cu circul și reduceți numărul de urși

Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea susține că a fost nevoie să moară oameni pentru a conștientiza și Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și președintele Iohannis faptul că „avem o reală problemă cu urșii în România”.

„Abia acum și-au dat seama cât de scăpată de sub control este populația de urși, după ce o tânără și-a pierdut viața.

Ciolacu, Ciucă, Iohannis, românii sunt mai importanți decât urșii! Ei sunt tripleta care conduce România. Ei sunt tartorii din fruntea partidelor care s-au perindat la guvernare și care au practicat politici de mediu nesăbuite, protejând urșii și neglijând oamenii. Pentru ei o viață de om nu este importantă, ni s-a demonstrat acest lucru în cazul tragediei de zilele trecute. Pentru ei o victimă reprezintă un risc asumat, nu o viață de om”, susține Lulea.

România nu este o grădină zoologică a Occidentului

Liderul AUR crede că trebuie redus numărul urșilor.

„Se face mult circ din partea guvernanților, cu declarații de genul „ca să fie bine, să nu fie rău”. Nu! Lucrurile sunt clare: trebuie limitat numărul de exemplare de urși, trebuie crescută cota de vânat!

România nu este o grădină zoologică a Occidentului, locul de vânătoare al unor așa-zise elite mondiale, un loc în care să ne asumăm pierderea de vieți și distrugerea turimului de dragul unor teorii globaliste. Cine vrea urși să îi ia la ei în țară! Dar nu vor, pentru că lor le place siguranța, pentru ei contează viața oamenilor”, a mai spus Lulea.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *