Preşedintele ales al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Şoldan anunţă că vrea o tranziţie eficientă de la vechea la noua administraţie a judeţului

Preşedintele ales al CJ Suceava, Gheorghe Şoldan, care îşi va prelua mandatul din octombrie, a anunţat că a discutat cu actualul lider al CJ, Gheorghe Flutur, pentru a avea o serie de întâlniri de lucru între reprezentanţii administraţiei actuale şi experţii din noua echipă pentru o tranziţie eficientă şi transparentă.

”Când am vorbit despre un alt mod de administrare a judeţului, nu era doar un slogan. I-am transmis domnului Gheorghe Flutur dorinţa mea de a asigura o tranziţie cât mai eficientă şi transparentă între administraţia actuală şi cea nouă, care îşi va prelua atribuţiile în octombrie 2024.Pentru acest scop, am sugerat organizarea unor întâlniri de lucru între reprezentanţii administraţiei actuale şi experţii din echipa mea. Aceste eforturi sunt esenţiale pentru a evita întârzierile cu procesul de reorganizare şi pentru a lucra cât mai bine pentru interesele locuitorilor judeţului nostru”, a transmis Gheorghe Şoldan.

Preşedintele ales al CJ Suceava mai spune că a solicitat acces la informaţii privind achiziţiile realizate de această instituţie în ultimii patru ani.

”Am solicitat, de asemenea, prin echipa de consilieri judeţeni, acces la informaţii detaliate privind achiziţiile realizate în ultimii patru ani, o situaţie a investiţiilor, rapoarte de activitate şi o detaliere a indicatorilor de personal din Consiliului Judeţean şi al instituţiilor subordonate.  Scopul nostru este să avem o situaţie cat mai clară, pentru a putea planifica eficient paşii următori”, mai precizează Şoldan.

Gheorghe Şoldan a subliniat că prin acest demers nu doreşte să creeze tensiuni şi că speră să beneficieze de înţelegere şi sprijin.

”Nu este vorba de a crea tensiuni, ci de a asigura o tranziţie care să ne permită să facem o administraţie performantă. Sper să beneficiez de înţelegere şi sprijin din partea actualei administraţii în aceste demersuri şi le mulţumesc anticipat pentru cooperare.  Pentru binele judeţului nostru, pentru binele sucevenilor”, a afirmat Şoldan.

Deputatul Gheorghe Şoldan, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, a câştigat alegerile din 9 iunie, obţinând 126.018 voturi, faţă de 117.664 voturi câte a avut Gheorghe Flutur.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *