El nu este un independent

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că se va organiza Congresul PSD, asta pentru că în 24 august expiră mandatul actualei conduceri. Ciolacu a ținut să precizeze că independentul la care s-a referit pentru a fi candidatul susținut de PSD la prezidențiale, nu va fi sub nicio formă Mircea Geoană pe care nu-l consideră independent.

”Un tango în doi? Momentan am slabilit un calendar și faptul că avem candidaturi separate. Cred că toate deciziile se iau în funcție de votul românilor, până atunci nu putem lua decizii.

Sunt ferm convins că va fi o prezență mare la vot. Nici măcar pe 1 Decembrie nu cred că va fi prezență scăzută, pentru că nu avem o punte. Dacă era o punte, atunci am fi evitat. De această dată Sfântul Andrei și 1 Decembrie pică în weekend și, până la urmă, se alege Parlamentul României, cel mai important for al democrației.

Eu urmează să fac, împreună cu colegii mei din BPN-ul PSD, cu certitudine vom începe cu un Consiliu Național, unde vom face regulile pentru Congres. Mandatul meu și al colegilor mei expiră pe 24 august și este nevoie de un Congres. Vom stabili toate detaliile, cum se va candida la Congres, cum va fi ales președintele partidului, dacă partidul va accepta un independent sau nu.

Dacă vă referiți la domnul Geoană, din punctul meu de vedere nu este un independent.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *