Ciolacu are ocazia să bea o cafea cu Șoșoacă. Lângă PSD e doar AUR, să nu ne mai lăsăm fermecați de cântecul lor de sirenă

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, lansează valuri de critici cu privire la  decizia premierului Marcel Ciolacu de a organiza consultări cu toate partidele. Liberalul își atacă partenerii de Coaliție: „am văzut că lângă PSD e doar AUR” și spune că alegerile ar trebui desfășurate la final de an pentru că toate partidele susțin organizarea prezidențialelor în luna noiembrie.

Liberalul a spus, într-o notă ironică, că premierul Marcel Ciolacu „va avea posibilitatea să bea o cafea la Guvern” cu Diana Șoșoacă.

„În noiembrie, decembrie turul doi, dar mergem pe Constituție. E normal să puneți ca scenariu de lucru, deocamdată am văzut că lângă PSD e doar AUR. În rest, celelalte partide au mers pe aceeași logică – USR, REPER, Forța Dreptei, inclusiv UDMR care au venit cu un mesaj prin domnul Cseke, toate s-au exprimat, inclusiv doamna Șoșoacă, cu care Ciolacu va avea posibilitatea să bea o cafea la Guvern, foarte interesantă această întâlnire. Ei s-au exprimat pentru noiembrie.

Pe mine mă preocupă mai mult problemele economice și neconsultarea partenerilor sociali pe anumite reglementări care se adoptă în Guvern sub directa supraveghere a premierului, sunt mult mai îngrijorat de asta decât că se organizează alegeri după cum vrea un domn capricios”, a declarat Rareș Bogdan la Digi24.

Rareș Bogdan: Să nu ne mai lăsăm fermecați de cântecul de sirenă al PSD

„PNL s-a lăsat luat în brațe, e momentul să ne trezim și să fim PNL și să avem mare grijă de ce înseamnă principiile dreptei conservatoare și să nu ne mai lăsăm fermecați de cântecul de sirenă al PSD. L-am trimis pe Predoiu și avem încredere în el. Să ne ocupăm de problemele reale și să renunțăm la această discuție politicianistă.

Dacă Dumnezeu ne dă minte și încetăm să mai discutăm pe subiecte false fără relevanță cred că putem să hotărâm săptămâna asta și să ne ocupăm de lucrurile importante pentru români” a mai declarat prim-vicepreședintele liberalilor, Rareș Bogdan.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *