Ce a spus liderul PNL Iași înainte de ședința cu Ciucă

Deputatul Alexandru Muraru, preşedintele PNL Iaşi, a pledat pentru stabilitate politică în România, exprimându-şi speranţa ca turul al doilea al alegerilor prezidenţiale să se desfăşoare pe 8 decembrie, simultan cu alegerile parlamentare.

Întrebat luni, înainte de începerea şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL, dacă ar fi bine ca liberalii să iasă de la guvernare, Muraru a răspuns: „Nu, nu cred. Mesajul meu este de stabilitate pentru România şi în momentul ăsta nu cred că se pune problema de aşa ceva”.

Referindu-se la prezenţa candidatului PNL în turul al doilea al prezidenţialelor în condiţiile păstrării coaliţiei PNL-PSD, Muraru a spus: „Cred ca da. Sigur”.

El consideră că „nu este posibilă” o eventuală susţinere de către PNL a lui Marcel Ciolacu în turul al doilea al prezidenţialelor.

„Nu cred că aşa ceva este posibil. Dar nu plecăm de la ipoteza asta. Plecăm de la ipoteza că ajungem în turul al doilea, iar prezidenţialele vor fi la sfârşitul lunii noiembrie, foarte posibil 8 decembrie alegerile parlamentare, concomitent cu turul al doilea al prezidenţialelor”.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *