A rămas ‘orfan’ după eșecul lui Biden

Analistul politic Cozmin Gușă spulberă candidatura lui Mircea Geoană la prezidențiale, susținând că a pierdut sprijinul american după eșecul lui Joe Biden în confruntarea cu Donald Trump.

„Mircea Geoana a ramas orfan de astazi dupa contraperfomanta lui Biden, poate sa spuna „La revedere” sprijinului American. Mircea Geoana avea exclusiv sprijin american pe filiera Biden. Punct. In rest, nu mai are nimic”, a declarat Gusa, potrivit Realitatea Plus.

Joe Biden, prestație slabă în confruntarea cu Donald Trump

Joe Biden a avut în dezbatere o prestaţie slabă şi adesea incoerentă în confruntarea cu Donald Trump, lucru care a alimentat discuţia despre vârsta prea înaintată a actualului preşedinte democrat, care la 81 de ani doreşte un al doilea mandat. Impresia lăsată este că i-a lipsit siguranţa de sine în faţa contracandidatului său, cu doar trei ani mai tânăr decât el, dar care a vorbit mai energic şi hotărât.

Vorbind cu o voce răguşită – tabăra lui a susţinut că era răcit -, repetând adesea ce spusese deja sau pierzându-se în fraze confuze, Biden a provocat dezamăgire chiar şi printre susţinătorii săi.

Vicepreşedinta sa, Kamala Harris a recunoscut că liderul de la Casa Albă a avut un început „laborios” al dezbaterii, dar ea crede că totuşi el a terminat „puternic”.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *