‘Sorin Grindeanu – un personaj obedient, inspid, inodor şi incolor!’

Tensiunea crește între Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal, totul din cauza datei pentru alegerile prezidențiale. Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a prezentat un document care atestă faptul că Biroul Politic Național al PNL a decis deja ca alegerile prezidențiale să fie în septembrie. Răspunsul din partea liberalilor a venit imediat, prin vocea lui Tănase Stamule.

„Sorin Grindeanu și domnul Minimis din fruntea Camerei Deputaților au păstorit de mai mulți ani organizația PSD Timiş, unde au reuşit de mulți ani să iasă intotdeauna pe locul 3. Disperați că nu își puteau justifica pozițiile de la Bucureşti din cauza lipsei de rezultate din Timiş s-au făcut preş în fața PNL ca să spună că au câştigat şi ei ceva. Acum, îmbătat de falsul rezultat electoral şi cu spatele îndoit de sacii cu asfalt cărați prim țară pentru a stimula campania PSD, domnul Grindeanu dă minte politică uitând să se privească în oglindă pentru a-şi vedea adevarata măsură electorală.

Stați liniştit domnule Grindeanu, românii nu vor trimite niciodată un PSD-ist la Cotroceni iar dumneavoastră, după ce veți înțelege asta, o să redeveniți un personaj obedient, inspid, inodor şi incolor, aşa cum v-ați consacrat în politică”, a punctat Stamule, pe pagina sa de Facebook.

Cum a început scandalul?

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi la Bruxelles, despre blocajul din coaliţie privind stabilirea datei alegerilor prezidenţiale, că este evident că PNL doreşte să schimbe regulile jocului, iar dacă decizia liberalilor rămâne aceeaşi, nu are rost să facă o nouă şedinţă a coaliţiei. Preşedintele PSD a mai spus că abordarea sa este foarte clară, şi anume că liberalii nu şi-au ţinut cuvântul dat. „Onoarea nu este numai pe panouri, este şi în discuţii”, a transmis Ciolacu.

Nicolae Ciucă a reacţionat la afirmaţiile lui Marcel Ciolacu şi a precizat că nu înţelege reacţia acestuia. „Afară este foarte cald. Asta da, pot să înţeleg”, a mai spus liderul PNL care e reiterat că atunci când vine vorba de alegeri prezidenţiale liberalii vor respecta termenele şi prevederile legale şi vor opera „exclusiv pe baza principiilor democratice, nu pe baza intereselor conducerii PSD”.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *