Onoarea nu poate fi doar pe panouri

Premierul Marcel Ciolacu lansează un atac fără precedent la adresa lui Nicolae Ciucă și a liberalilor. El susține că PNL vrea să schimbe regulile jocului și să mute data alegerilor prezidențiale, dar el, în calitate de prim-ministru, nu va accepta așa ceva pentru că a anunțat deja un calendar electoral și toate partidele și-au făcut planurile în funcție de asta. Ciolacu a ținut să precizeze că vom vedea cu toții decizia lui în cadrul ședinței de Guvern, care va avea loc vineri.

”Nu am stabilit întâlnirea coaliției. Este evident că PNL vrea să schimbe regulile jocului. Dacă decizia lor rămâne aceeași, nu are rost o coaliție.

Trebuie să facem o distincție clară între prim-ministru și președintele PSD. Nu există doar două partide care sunt competitori politici în România. Eu am ieșit ca prim-ministru și am anunțat un calendar, astfel încât toate partidele să se organizeze în funcție de acest calendar. Eu am propus 1 septembrie, domnul Ciucă 15 septembrie, ca tot dansul apoi a venit cu 29 septembrie, iar acum văd că vrea altă dată.”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Onoarea nu este doar pe panouri

Marcel Ciolacu i-a transmis lui Nicolae Ciucă un mesaj dur și i-a arătat faptul că ”onoarea nu este doar pe panouri”, cu referire la panourile cu Nicolae Ciucă promovat drept candidat la alegerile prezidențiale.

”Abordarea mea ca președinte PSD este clară: nu s-au ținut de cuvânt. Onoarea nu este doar pe panouri, trebuie să fie și în discuțiile din coaliție. Nu mai avem Miliție, avem Poliție – România s-a schimbat fundamental și noi, politicienii, trebuie să ne adaptăm.

Ca prim-ministru voi discuta cu toate partidele, dacă nu se ajunge la un consens, calendarul rămâne și asta vom face”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *