‘Toată lumea se uită cu frică la mine. Sunt ca un fel de Xena’

Diana Șoșoacă a fost votată de români, astfel că a ajuns unul dintre noii europarlamentari ai României. Senatoarea de Iași este, încă, membru în Parlamentul României, până ce va trebui să ia decizia la care dintre demnități va renunța. Lidera partidului SOS România a fost la Bruxelles pentru a face cunoștință cu noul loc de muncă.

 

Aceasta se află în prezent la Bruxelles și a discutat despre noul său statut, în direct de la Parlamentul European.

„Nu sunt bucuroasă să fiu aici pentru că e o atmosferă oribilă. Nu are legătură cu viaţa şi oamenii deschişi din România. Românii sunt fericiţi când îi întâlnesc, dar după intră în starea deplorabilă de aici. Ai depresie de jur – împrejur. Sunt o pată de culoare în PE, persoana care face diferenţa. Eu glumesc, râd cu poftă. (…) Oamenii au grave probleme psihice. Există o singură terasă unde ies să fumeze, dar funcţionarii au o mică pauză. Le e frică să vorbească, totul este monitorizat. Mă aştept să ai camere de filmat şi în toalete. Eşti ca la securitate aici, nu ai voie să vorbeşti împotriva războiului din Ucraina. Toată lumea se uită cu frică la mine. Eu sunt cunoscută ca femeia care l-a dat afară pe Zelenski din Parlamentul României. Sunt ca un fel de Xena, Wonder Woman. Toţi mă întreabă cum am reuşit“, a spus Diana Șoșoacă la BZI Live.

Senatoarea româncă este decisă să își ia cu ea la Bruxelles și atitudinea războinică. Ea a precizat că europarlamentarii români au dat tot pe tavă fără să negocieze pentru interesul țării.

„Ai noştri au întins pe tavă ofertele. Nu negociază nimic, dau totul pentru interese personale. Ei şi-au negociat averile dând România pe tavă celorlalte ţări. Lor le-au convenit că e cea mai bogată ţară din UE. Voi aduna probe pentru a le pune la dosarele de înaltă trădare pe care le-am făcut în România. Suntem categorisiţi ca sclavi. O figură ca mine vine şi face tratative pentru a face ceva pentru ţara mea. Votul tău contează. Tu nu-l dai gratis, tu-l dai în schimbul a ceva bun pentru România. Toate lucrurile se pot face cu presiunea diasporei romane din Europa. Mă bazez pe diaspora. Am gândit un plan, chiar de sunt de 3 zile la Bruxelles îmi pun pe hârtie ce-ar trebui făcut. Am descoperit care au fost lacunele şi lipsa de implicare a europarlamentarilor români. În Senatul României va fi linişte, nu va mai fi o persoană care să oprească legislaţia, dar poate se va vedea diferenţa. Deţin calitatea de senator şi europarlamentar. Am 30 de zile să-mi dau demisia din una dintre funcţii. Diana Șoșoacă activează la Bruxelles şi la Bucureşti până legea îmi spune că nu mai pot”, a conchis europarlamentarul Diana Șoșoacă.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *