‘Mi se pare că ne-am completa reciproc foarte bine’

Deputatul USR Cristian Seidler a declarat, marţi, despre intrarea în cursa pentru şefia USR, că îi este foarte clar că Elena Lasconi va fi candidatul USR la funcţia de preşedinte, şi cineva trebuie să se ocupe şi de organizarea internă, el arătând că i se pare că s-ar completa reciproc foarte bine.

Deputatul USR Cristian Seilder a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că a candidat la şefia USR pentru că, în perspectiva alegerilor prezidenţiale, îi este foarte clar că Elena Lasconi va fi candidatul USR la funcţia de preşedinte.

„Ea este în momentul de faţă şi primar la Câmpulung, cineva trebuie să se ocupe şi de organizarea internă a partidului, nu doar pentru prezidenţiale, ci şi pentru parlamentarele de după”, a arătat Seidler, în emisiunea România Politică de la Prima News.

„Mi se pare că ne-am completa reciproc foarte bine”, a mai spus deputatul USR. Cristian Seidler a mai afirmat că nu se creează poli de putere pentru că el se poziţionează alături de Elena Lasconi. Deputatul a arătat că consideră că are şanse să câştige şefia USR, altfel nu s-ar fi înscris. Seidler a completat că nu se va înscrie în cursa pentru Biroul Naţional al USR.

„Nu ţin eu neapărat să fiu acolo, avem oameni suficienţi, în ţară. Nu începe şi nu se termină USR cu Seidler în Biroul Naţional”, a arătat el.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *