Legea nu este bună! Trebuie să umblăm la ea

Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Mihai Tudose, susține că actuala lege electorală are probleme foarte mari și trebuie modificată, România fiind singura țară din Europa care nu a validat scorul alegerilor la 8 zile distanță. Tudose a explicat că trebuie regândită legea electorală, pentru că în prezent are scăpări.

”Am vorbit de vreo 4 ori cu șeful AEP, domnul Greblă, am vorbit cu primul ministru. Legea este făcută pentru situații normale, nimeni nu se aștepta la așa ceva, nimeni nu se aștepta ca oamenii ăia efectiv să nu dorească să numere voturile.

A făcut cineva o contestație, haideți să renumărăm rapid voturile, că nu sunt milioane de voturi, sunt câteva sute de voturi. Până marți trebuia să avem rezultatele.

AEP aplică legea existentă, ori trebuie să recunoaștem că legea nu este bună. Trebuie umblat la ea.

La noi într-un oraș din România s-a întâmplat următoarea situație. Prima dată a ieșit Radu Tudor la un vot distanță, a doua oară am ieșit eu la un vot distanță, a treia oară a ieșit din nou Radu Tudor la un vot distanță (Se referă la situația de la Costinești n.r.).

Nu este nimeni îngrijorat în Europa despre situația României. Domnule, nu veniți la masă, asta este!”, a spus Mihai Tudose, la Antena 3 CNN.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *