FOTO Diana Șoșoacă se ‘reface’ după scandalul cu jandarmii

Senatoarea Diana Șoșoacă, praspăt aleasă europarlamentar, nu pare deloc suferindă după ce s-a îmbrâncit cu jandarmii și s-a fotografiat pe un pat de spital. Președinta S.O.S. România a fost surprindă vineri seara la concertul Red Parlament de la Hard Rock Cafe, în Herăstrău.

Potrivit imaginilor transmise pe adresa redacției, Șoșoacă a avut o masă lângă scena pe care, de la ora 21.00, a cântat live Red Parlament.

Senatoarea Diana Șoșoacă a stat zilele trecute câteva ore la Spitalul de Urgență Floreasca la UPU, după o încăierare cu jandarmii care păzeau camioanele cu voturi. Conform surselor medicale, Diana Șoșoacă a ajuns la UPU în principal pentru că i s-a făcut rău din cauza căldurii.

Medicii i-au administrat tratament, i s-a luat tensiunea, i s-a făcut un EKG și apoi a fost externată. Conform surselor, Diana Șoșoacă a semnat mai multe documente privind confidențialitatea, iar medicii nu pot oferi detalii despre starea medicală a pacientei.

Surse din anturajul politicianului susțineau că diagnosticul ei include mai multe componente: traumatism cranio-cerebral, traumatism vertebral toracal direct, contuzii umăr drept, contuzii glezne, contuzii membre inferioare și membre superioare.

content-image

content-image

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *