Unul are aere de tehnocrat, altul e marea dragoste a lui Ciolacu

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a declarat joi că Nicolae Ciucă, liderul PNL, evident nu e o alternativă reală la PSD ci este partenerul şi dragostea politică mare a domnului Ciolacu. El a precizat că încă există aceaastă opţiune deschisă ca PNL să spună că nu vo să se rupă de PSD, văd că au făcut o greşeală şi vor să facă parte dintr-o construcţie reformatoare.

”E o responsabilitate mare (..) să dăm o alternativă reală la PSD. Domnul Ciucă evident nu e o alternativă reală la PSD, este partenerul şi dragostea politică mare a domnului Ciolacu şi de aceea dl Ciucă este cel responsabili pentru faptul că PNL a pierdut mutle judeţe”, a spus primarul Timişoarei în emisiunea România Politică de la Prima News.

”Spun în acelaşi timp, însă, că încă există această opţiune deschisp ca PNL să spună: Noi vrem să ne rupemde PSD, vedem că am făcut o greşeală şi vrem să facem parte dintr-o construcţie reformatoare şi venim cu un candidat care are o credibilitate reformatoare”, a continuat Fritz.

El a precizat că ”nu poţi să duci o campanie la prezidenţiale în care te contracandidezi şi în acelaşi timp să fii într-un guvern, împreună. ”Eu nu cred că prin asta vor câştiga vreun vot al cuiva care vrea o alternativă la PSD”, a completat Dominic Fritz.

Fritz s-a luat și de Mircea Geoană

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a declarat joi despre Mircea Geoană că nu este o alternativă la PSD şi că i se pare că această independenţă este ”doar un mijloc tactic pentru negocieri cu PNL, cu PSD.

”Avem responsabilitatea să dăm ţării un preşedinte reformist, adevărat, care este o alternativă la PSD. Domnul Geoană nu este o alternativă la PSD. E clar că domnul Geoană a făcut de mult în viaţă o alegere şi acum ar trebui să fie şi în stare să se lupte pentru această alegere”, a spus primarul Timişoarei, în emisiunea România Politică de la Prima News.

Fritz a precizat că i se pare că această independenţă este ”doar un mijloc tactic pentru negocieri cu PNL, cu PSD”.

”De aceea nu cred că până la urmă va convinge, deşi el are acest aer cumva de tehnicrat din afara ţării dar cred că şi din cauză că nu a început campania”, a completat Dominic Frutz.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *