Cristian Diaconescu își pregătește lansarea candidaturii la prezidențiale

În timp ce în interiorul coaliției de guvernare au început luptele intestine pentru desemnarea unui candidat comun la alegerile prezidențiale, atât PSD, cât și PNL reclamând dreptul de a desemna candidatul pentru funcția supremă în stat, Cristian Diaconescu se pregătește intens să își lanseze candidatura la alegerile prezidențiale din această toamnă.

Vezi și: SURSE Se ia în calcul mutarea alegerilor prezidențiale

Surse din anturajul fostului ministru de externe au declarat pentru stiripesurse.ro că Diaconescu și-a strâns deja o echipă care lucrează de câteva luni bune la platforma prezidențială, a cărei lansare urmează să aibă loc în perioada următoare.

Intrarea neașteptată în joc a lui Diaconescu urmează să complice și mai mult ecuația prezidențialelor în contextul în care fostul ministru de externe se bucură de o imagine și o percepție extrem de bună atât în rândul electoratului de dreapta, cât și al electoratului de stânga, acesta fiind perceput ca un personaj extrem de competent, capabil să îmbrace haina de prezidențiabil.

Rămâne de văzut cum se vor poziționa Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu față de această candidatură surpriză, dar, mai ales, Mircea Geoană, cel care și-ar putea vedea pusă în pericol candidatura de „independent”.

content-image

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *