Toni Greblă face primele deciarații după ce Clotilde Armand i-a făcut plângere penală: Ca să fiu delicat!

Șeful Autorității Electorale Permanente, Toni Greblă, a avut o primă reacție după ce Clotilde Armand, primarul în funcție al Sectorului 1, a anunțat că îi face plângere penală pentru modul în care au fost organizate alegerile la Sectorul 1, dar și numărătoarea de după.

„Nici nu aș vrea să comentez asemenea afirmații, ca să mă exprim delicat. Vreau să spun altceva. Operațiunile în toată țara au parcurs un drum liniștit până când s-au terminat de numărat voturile de la Sectorul 1 și trebuia să se meargă să se depună documentele. Atribuțiile AEP se opresc acolo. Fiindcă primăria nu a pus la dispoziție un spațiu pentru depozitarea voturilor s-a ajuns la imaginile cu saci pe trotuar, cu oameni dormind acolo, asta denotă o proastă organizare. Din acel moment AEP nu are competență de a coordona activitatea biroului de sector. O felicit pe președinta biroului de sector care a luat decizia de a nu mai întrerupe numărarea. Sper ca numărătoarea să fie finalizată mâine”, a spus Toni Greblă la România Tv.

Ce a acuzat Clotilde Armand

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, depune plângere penală împotriva președintelui AEP, Toni Greblă! Este anunțul zilei, în scandalul de la Sectorul 1.

,,Voi depune plângere penală împotriva președintelui AEP, Toni Greblă pentru modul defectuos de organizare al alegerilor locale și europarlamentare și instigare la fals. Se dau indicații pe linie politică pentru ca procesele verbale din mai multe secții cu problemă să fie închise rapid, fără a se mai face renumărarea voturilor, a spus Clotilde Armand.

Aceasta a continuat cu acuzațiile, după ce numărătoarea a arătat că a pierdut Sectorul 1

Această comasare produsă de PNL PSD a dus la un volum crescut de muncă în secțiile de votare. Pe fondul oboselii, au loc multe nereguli și falsuri și au permis fraude electorale. Procesul electoral a fost suspendat în 22 de județe din cauza oboselii și a caniculei, iar sacii cu voturi şi toate materialele electorale au fost predate şi au fost păzite peste noapte de jandarmi. Acest haos generalizat a fost patronat de Toni Greblă.

Președintele AEP, Toni Greblă, trebuie să-și asume că nu a fost în stare să organizeze aceste alegeri și trebuie să-și depună demisia.”

 

 

 

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *