‘Cu circ ai venit, cu circ vrei sa pleci’

Deputatul Daniel Tudorache, fost primar al Sectorului 1, care a candidat duminică independent, o acuză pe Clotilde Armand de ipocrizie. În 2020, Clotilde Armand a câștigat la limită, cu scandal, împotriva lui Tudorache, refuzând vehement ideea de renumărare a voturilor. În 2024, după ce a pierdut la limită, Clotilde Armand cere tocmai renumărarea voturilor.

„Clotilde are doar ipocrizie în vene. Acum acuzǎ şi cere renumǎrarea, dar în 2020 când a fost furtul dovedit, se opunea virulent.

Clotilde, ai pierdut. Nu mai comite abuzuri si nu mai face circ. Cu circ ai venit, cu circ vrei sa pleci.

George Tuta nu a furat voturi ca tine, el chiar a fost ales de cetateni”, scrie Daniel Tudorache pe Facebook.

Clotilde Armand lansează acuzații

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand, care îşi dispută victoria în cursa pentru Primărie cu candidatul PSD-PNL George Tuţă, a depus o plângere penală împotriva preşedintelui AEP, Toni Greblă „pentru abuz în serviciu, pentru modul defectuos în care au fost organizate alegerile şi pentru instigare la fals în acte oficiale”. Ea a mai precizat că nu are nicio problemă să recunoască rezultatul scrutinului, însă vrea ca aceste alegeri să fie corecte. Armand a mai spus că are poze cu reprezentanţi de la PSD care umblau în saci la Biroul Electoral de sector, însă a adăugat că jandarmii au obligat persoanele respective să şteargă pozele, fiindcă „au filmat şi au văzut cum candidaţii PSD umblau în saci”.

Potrivit datelor oficiale parțiale, Clotilde Armand a pierdut alegerile în Sectorul 1 la o diferență de puțin peste 500 de voturi.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *