PSD câștigă atât primăria, cât și CJ-ul/ Lovituri de proporții în mai multe fiefuri liberale

Adrian Niță, candidatul PSD la Primăria Municipiului Piatra-Neamț, a reușit să câștige alegerile locale.

De asemenea, la Consiliul Județean Neamț, Daniel Harpa a câștigat alegerile.

Conform numărătorii paralele, cei de la PSD au dat o serie de lovituri importante în țară. PSD a câștigat o serie de consilii județene care au fost conduse până de curând de către liberali.

PSD revine în Vrancea, acolo unde ani de zile a deținut șefia CJ-ului prin Marian Oprișan. Liberalul Cătălin Toma a câștigat în 2020, dar acesta a decedat în urmă cu câteva luni.

Acum, PSD ar fi câștigat din nou CJ Vrancea prin Nicușor Halici.

Victorie mare la Maramureș

De asemenea, PSD a reușit să câștige și CJ Maramureș prin intermediul lui Gabriel Zetea.

Candidatul PSD la Primăria municipiului Baia Mare, Doru Dăncuş, primar interimar, a câștigat un mandat de primar plin și îi va lua locul lui Cătălin Cherecheș, care se află în spatele gratiilor.

Surpriză uriașă la Caraș Severin

PSD a dat o lovitură foarte importantă la Caraș Severin. Liberalul Romeo Dunca a fost învins de către Silviu Hurduzeu (PSD).

Înfrângerea liberalilor la Caraș Severin poate fi considerată una dintre surprizele de proporții ale acestei campanii.

Victorie mare la Prahova

PSD a reușit să dea o lovitură de proporții la Prahova, acolo unde scena era dominată de liberalul Iulian Dumitrescu. Candidatul PSD Virgiliu Nanu a înregistrat o victorie categorică și va fi noul președinte al CJ Prahova.

PSD câştigă Primăria municipiului Câmpina, al doilea cel mai are oraş din judeţul Prahova, cunoscut drept fief liberal. Conform datelor centralizate la partid, social-democraţii câştigă, de asemenea, primăriile oraşelor Azuga şi Buşteni, staţiuni montane, unde revin în funcţie foşti edili care au condus instituţiile mai multe mandate.

PSD revine puternic la Vaslui

Problemele penale ale lui Dumitru Buzatu nu par să fi afectat PSD. Ciprian Ionuț Trifan va fi noul președinte al CJ Vaslui, în locul lui Dumitru Buzatu.

De asemenea, Lucian Braniște a câștigat Primăria Vaslui.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *