‘Te ia cu o revoltă’

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, într-un interviu acordat România TV, că este „revoltat” de faptul că a fost interceptat în 2014 și că a avut tehnică de ascultare audio-video inclusiv în dormitor.

Întrebat când a trecut cu mașina pe lângă sediul DNA, în timpul interviului acordat la România TV, dacă are vreo strângere de inimă, Ciolacu a răspuns: „Nu, nu, niciodată nu am avut (o strângere de inimă), știu că nu am făcut nimic”.

Chestionat apoi dacă se simte în siguranță având în vedere că a aflat că a avut instalată la domiciliu tehnică de supraveghere, liderul PSD s-a declarat revoltat.

„Când îți vin acesta informații, te ia cu o revoltă. Domn’e, totuși am avut în dormitor, totuși a intrat în intimitatea mea totală, mai ales pe ceva nefondat. Atunci a fost o încercare, așa, de stopare a mea într-o anumită zonă. Pe urmă am sunat avocatul, aveam 48 de ore în care puteam să merg să văd ce s-a filmat la mine în casă”, a indicat Ciolacu.

El a precizat că nu a mers să afle ce anume a fost înregistrat.

„A doua zi m-am mai liniștit, cred că îmi făceam mai mult rău să văd filmări de la mine din casă. Așa, am preferat să nu știu și asa am depășit momentul.

Percheziționat și de Securitate

Ciolacu a mai povestit că familia sa a fost percheziţionată de Securitate.

„Noi suntem trei fraţi. Cel mai mare, Mihai, mai zbuldarnic, cum erau pe vremea lui Ceauşescu. Avea gânduri de fugă, cu tub de oxigen, tinereţe. Am avut percheziţii în casă făcute de Securitate pentru că fratele meu s-a dat mare că fuge el nu ştiu unde. A avut curiozitatea să se ducă la arhive să facă solicitare, să-şi vadă dosarul. Apoi a venit vecinul nu ştiu care… n-a fost o bucurie să constaţi anumite lucruri despre oameni cu care ai stat 30 de ani. Aşa că mai bine să nu ştiu. Cu ce mă încălzeşte? De ce să ne încărcăm negativ când putem fi oameni pozitivi?”, a apreciat liderul PSD.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *