Primar și tatăl contracandidatului, amendaţi de poliție după o altercație

Primarul PSD al comunei Secu din judeţul Dolj, Victor Marian Dan, candidat din partea aceleiaşi formaţiuni, şi tatăl candidatului PNL la funcţia de primar, Alexandru Jianu, au fost amendaţi de poliţie pentru încălcarea legii privind ordinea şi liniştea publică, după ce au fost implicaţi într-o altercaţie care a avut loc în urmă cu trei zile, conform Agepres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, la data de 3 iunie, în jurul orelor 15,40, Secţia nr.15 Poliţie Rurală Filiaşi a fost sesizată de un bărbat de 46 de ani, din localitatea Secu, cu privire la faptul că ar fi fost lovit de un utilaj care făcea lucrări de asfaltare pe drumul judeţean DJ 606C, în localitate.

„Din verificările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că un bărbat de 55 de ani, din localitate, ar fi condus un autoturism pe D.J. 606 C, pe un tronson unde se făceau lucrări de asfaltare, fiind oprit de muncitorii societăţii care efectua asfaltarea. La un moment dat, între apelant şi bărbatul de 55 de ani a avut loc o altercaţie, cei doi adresându-şi reciproc injurii şi cuvinte jignitoare, apelantul declarând că a fost lovit cu portiera autoturismului de către cel de-al doilea bărbat. Totodată, în sprijinul apelantului ar fi venit şi fiul acestuia, de 19 ani, care ar fi poziţionat un autoturism perpendicular pe axul drumului, blocând circulaţia în ambele sensuri. Faţă de cei doi bărbaţi, de 46 şi 55 de ani, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale conform prevederilor Legii nr.61/1991 R”, a informat, vineri, IPJ Dolj.

De asemenea, pe numele bărbatului de 55 de ani a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că bărbatul de 46 de ani este actualul primar al comunei Secu şi candidatul PSD pentru un nou mandat, Victor Marian Dan, iar bărbatul de 55 de ani este Marius Viorel Jianu, tatăl candidatului PNL la funcţia de primar în aceeaşi localitate.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *