Intervine votul util la București

Liderul PSD și premierul Marcel Ciolacu a explicat că, în opinia sa, lupta la Primăria Capitalei se va da între Gabriela Firea și Nicușor Dan. Ciolacu arată faptul că a intervenit în joc votul util, iar în zona de stânga acesta este mult mai mare decât în zona de dreapta.

”PSD e cel mai mare partid din România, va avea un scor politic important. Victoria este când îți arată românii care este viitoarea majoritate. Categoric, cine este pe primul loc, acela a câștigat alegerile.

Lupta în acest moment este între Gabriela Firea și Nicușor Dan. A intervenit și votul util în ecuație, lucru știut la toate alegerile. Votul util adunat în zona de stânga adunat la doamna Firea este mult mai mare decât în cazul lui Nicușor Dan.

Eu nu am găsit un motiv să-l pot vota pe Nicușor Dan. Cum poți să te duci ca primar acasă, după un mandat de 4 ani, și nu poți să arăți și tu copiilor o poză cu o școală, cu o realizare din timpul mandatului (…) Nu vedeți că s-au pitit, nu ies la nicio dezbatere, efectiv stau ascunși cu toții.”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Politica acum este despre marile proiecte

Premierul a explicat că politica s-a schimbat față de anii trecuți și este despre economie.

”Niciun partid politic nu va mai putea conduce România singur sau să facă alianțe conjuncturale. Politica, în acest moment, este despre economie și despre securitate. România are nevoie de investiții majore, pentru că suntem restanți de 30 de ani. România are nevoie de spitale, de autostrăzi. Unele s-au pornit și merg înainte

Nu putem să ne dezvoltăm decât dacă venim cu reformele din PNRR. Toată lumea întreabă de banii din PNRR, dar nu banii sunt importați. Importante sunt reformele, importante sunt măsurile, important este ceea ce construim.”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3 CNN.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *