VIDEO Nicolae Ciucă crede în șansa lui Sebastian Burduja la PMB: ‘A muncit foarte mult’

Președintele PNL Nicolae Ciucă a declarat joi, la Antena3 CNN, că își dorește ca Sebastian Burduja să câștige alegerile la Primăria Capitalei.

„Eu mi-aș dori să câștige Sebastian Burduja, pentru că a venit cu un proiect pentru București, a venit cu o campanie foarte susținută, foarte articulată. A muncit foarte mult. Eu sper ca rezultatul pe București să fie unul cât se poate de bun. Îmi doresc foarte mult să câștigăm Sectorul 1, pentru că l-am auzit și pe Marcel Ciolacu mai devreme. Din punctul meu de vedere, Sectorul 1 este „capitala capitalei”. Este sectorul cu cei mai mulți bani”, a spus Ciucă.

Diferențe uriașe în sondaje:

Un sondaj IRSOP dat publicității în 3 iunie (comandat de News.ro) arată astfel:

Nicușor Dan – 43%, Cristian Popescu Piedone – 23%, Gabriela Firea – 18%, Sebastian Burduja – 4%.

Sondajul Avangarde publicat în 2 iunie (la comanda Partidului Social Democrat -PSD) prezintă scoruri complet diferite, Nicușor Dan are cu 15 procente mai puțin, Firea cu 8,5 procente mai mult, iar cei doi sunt despărțiți de doar două puncte procentuale.

Nicușor Dan – 28,6%, Gabriela Firea – 26,5%, Cristian Popescu Piedone- 15,2%. Sebastian Burduja – 13,8%.

Sondajul realizat de Jarding Global LLC (la comanda Partidului Național Liberal – PNL București), publicat în 4 iunie, merge chiar mai departe: Sebastian Burduja trece pe locul doi, la doar câteva sutimi în spatele lui Nicușor Dan, primul clasat.

Nicușor Dan – 26,24%, Sebastian Burduja – 26,2%, Gabriela Firea – 21%, Cristian Popescu Piedone – 16,4%.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *