Adrian Năstase îl mitraliază pe Traian Băsescu: ‘Un fost comunist, un fost fesenist

Răzmerița politică între Adrian Năstase și Traian Băsescu – cel care ‘i-a suflat’ fotoliul de președinte al țării în urmă cu 20 de ani – pare departe de a se fi încheiat.

 

după ce Traian Băsescu susținea zilele trecute, la un post de televiziune, că nu Florian Coldea i-a făcut dosarul lui Adrian Năstase , fostul premier i-a dat replica, pe blogul său, lui Traian Băsescu, spunând că acesta din urmă „mai multe afirmatii mincinoase referitoare la mine” și îl acuză de „implicare directă și personală în dosarele” sale. Dar atacurile lui Năstase nu se opresc aici.

În cea mai recentă postare pe blogul său, Adrian Năstase se arată uimit de atitudinea lui Băsescu – constănțean și fost edil al Capitalei –  și de implicarea sa în campania electorală pentru alegerile locale, favorizând, în câteva clipuri pe social-media, anumiți candidați de la Constanța și de la Sectorul 1.

Cu titlul ‘„Mai luați o dată de la Băsescu?” La Sectorul 1 și la Constanța’, Adrian Năstase îi reproșează fostului său inamic politic faptul că pozează în garantul reprezentanților partidului „Fără penali în funcții publice”.

‘Nu mi-a venit să cred. Fantoma lui Băsescu a reapărut în alegerile din acest an. Prin niște clipuri publicitare, el sprijină candidatura lui Clotilde Armand la Sectorul 1 din București și a lui Stelian Ion, la Constanța. Pe formula „Garantat Băsescu”. Cum poți să vorbești despre viitor rezemându-te pe patronul statului mafiot? „Un fost comunist”, un fost „fesenist” și membru al Internaționalei Socialiste este acum garantul „dreptei inocente”, la Constanța? Iată deci că se poate – cel care a candidat la prezidențiale în 2004, fiind inculpat în dosarul „Flota” (pe care și l-a închis ulterior) este garantul reprezentanților partidului „Fără penali în funcții publice”’, a afirmat Adrian Năstase pe blogul său.

El a încheiat postarea cu o anecdotă pentru români: „Pentru alegători – vă rog să vă reamintiți bancul cu ursul și cu iepurașul…’.

 

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *