‘Nicușor Dan nu va beneficia de susținerea PNL; Nu are decât să facă majoritate cu PSD!’

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Generală a Capitalei, a afirmat că Nicușor Dan nu va beneficia de susținerea PNL în Consiliu General, dacă va refuza în continuare dezbaterea în interesul bucureștenilor. Asta, desigur, dacă va mai câștiga un mandat.

„Din respect pentru bucureșteni și pentru electoratul liberal ar trebui să participe la o dezbatere”, a afirmat contracandidatul său, Sebastian Burduja, în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV.

„Mai are două zile să vină la o dezbatere. Din respect pentru bucureșteni și pentru electoratul liberal, în mod special, cred că ar trebui să participe la o dezbatere. N-ar face decât să-și respecte propria caracterizare făcută prin 2012, într-o emisiune cu domnul Prigoană. Am văzut cu toții imaginile. Și spunea, pentru primarul în funcție, e o chestiune de respect să vină la o dezbatere (…) E o chestiune de respect. Noi am înaintat o adresă de la candidații noștri la Consiliul General semnată de ei, prin care i se spune clar că dacă refuză această dezbatere în interesul bucureștenilor, atunci, dacă Doamne ferește, câștigă un nou mandat, nu va beneficia de susținerea Partidului Național Liberal în Consiliu.

N-are decât să facă majoritate cu PSD-ul. Înțeleg că dânsul e de acord să dezbată cu doamna Firea sau cu domnul Piedone. Are cel puțin două opțiuni cu care să-și facă majoritate. Mai are două zile, nu știu dacă se va întâmpla asta (n.r. dezbaterea)”, a afirmat Sebastian Burduja.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *