‘Ne vedem des, e un om foarte deștept’

Fostul premier Victor Ponta a declarat marți, la Antena 3, că se întâlnește des cu președintele Consiliului Național PSD, Vasile Dîncu, pe care l-a descris ca fiind „foarte deștept”, după apariția în spațiul public a unor poze cu cei doi.

„Mă văd destul de des cu dl Dîncu, ca și cu alți colegi din PSD. Este printre puținii oameni pe care, sincer, așa din inimă, îi văd buni pentru Parlamentul European”, a declarat Ponta, lider Pro România și consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu, întrebat ce a discutat cu Dîncu, după ce Anca Alexandrescu a postat pe contul său de Facebook imagini cu cei doi după o discuție la un restaurant din nordul Capitalei

„Vreau să scriu o carte cu dl Dîncu, despre anul 2015, în speranța că atunci când se va alege noul președinte în septembrie o să se închidă o perioadă urâtă”, a continuat Ponta. „2015 a fost un an în care s-au întâmplat foarte multe rele, iar dl Iohannis a preluat puterea. Acum ne-o lasă, să vedem ce facem cu ea”, a adăugat acesta.

Chestionat dacă ar putea să-i ofere susținere la prezidențiale secretarului general adjunct NATO Mircea Geoană, în detrimentul liderului PSD Marcel Ciolacu, Ponta a răspuns:

„În primul rând, Marcel Ciolacu, cu care amândoi avem o relație de prietenie, sunt sigur că va anunța dacă va candida sau nu. Eu ce-i doresc lui Ciolacu și României este să nu pățească ce-au pățit Năstase și Ponta, adică o guvernare foarte bună după care a apărut un Băsescu sau un Iohannis și a pierdut”

Și-l susțineți pe Geoană?, a întrebat realizatoarea. „Dacă îl susține și dl Ciolacu, sigur că da”, a declarat Ponta.

„Aia am discutat, despre carte și epoca Iohannis. Vreau să mă vad cu oameni deștepți, că de proști m-am săturat, sunt foarte mulți”, a mai spus fostul premier PSD.

Când a fost întrebat despre apelul liderului AUR, George Simion, ca Dîncu să fie retras de PSD de pe lista la europarlamentare din cauza apropierii sale de fostul general SRI Florian Coldea, Ponta a spus că nu împărtășește opinia lui Simion.

„Normal că nu o împărtășesc, iar Simion nu mi-e clar dacă e la Coldea sau e la altă unitate militară, că spune lucrurile pe jumătate, cred că de asta și AUR care a crescut mult s-a desumflat acum. Ce are dl Dîncu? E un om foarte deștept care a scris mai multe cărți decât a citit Simion”, a reacționat liderul Pro România.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *