Reacția președintelui CJ Bistriţa-Năsăud, după acuzațiile lui Robert Sighiartău

Liderul CJ Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, candidat pentru un nou mandat, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că deputatul PNL Robert Sighiartău „se victimizează”, referitor la cazul presupusei implicări a unui comisar şef de poliţie în campania electorală, conform Agerpres.

Moldovan a spus că nu el a făcut sesizarea respectivă către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

„Candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean din partea Partidului Social Democrat, Emil Radu Moldovan, nu a făcut niciun fel de plângere şi nicio sesizare. În schimb, am ascultat o înregistrare – de acolo reieşea, dar eu nu am de unde să ştiu dacă este o înregistrare veridică, neveridică, că un poliţist vorbea cu un director de campanie că PSD a făcut o sesizare. Nici nu m-am informat şi poate că a făcut-o, nu contest lucrul acesta. Nu există nicio sesizare semnată de Emil Radu Moldovan către cineva. Am văzut isterizarea asta de victimizare, pentru că proiectul acestui domnişor este Radu Moldovan. Nu am văzut niciun proiect, decât Radu Moldovan, mă flatează că sunt atât de important pentru dumnealui”, a spus liderul social-democrat.

El a ţinut să precizeze că înregistrarea audio făcută publică de Robert Sighiartău, candidat pentru funcţia de preşedinte al CJ Bistriţa-Năsăud din partea PNL, reprezintă o ilegalitate, la fel şi folosirea unor minori în scopuri electorale şi că aşteaptă ca instituţiile statului să clarifice situaţia.

„Dacă acea înregistrare este veridică, oricum este una ilegală. După folosirea copiilor în campanie – o ilegalitate, venim cu a doua ilegalitate, încercăm să ne victimizăm. Dar nu Radu Moldovan verifică astfel de lucruri, avem instituţii ale statului, care sunt conduse toate de liberali, şi Ministerul de Interne, şi eu chiar am încredere în ei, chiar dacă sunt liberali. Să facă verificări şi cei care nu au respectat lege, procedură, să îi sancţioneze, chiar drastic. N-am niciun fel de treabă. Radu Moldovan şi candidaţii PSD se ocupă de proiecte, de ce vrem să facem pentru oameni în continuare”, a mai declarat Moldovan.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *