‘Arătați-mi pe cineva din AUR care are poze cu el și mâine îl dau afară’

George Simion, președintele AUR, a atacat „caracatița lui Coldea”, depistată de DNA, într-un interviu la România TV.

„’Generalul negru’ și întreaga rețea din spatele lui au vrut să controleze tot spectrul economic, multe din vocile din presă, au oameni în partide, ii vedem pe listele de europarlamentari. De frica AUR s-au comasat aceste alegeri, trebuiau să aibă loc doar alegerile europarlamentare, unde AUR câștiga sigur”, a spus George Simion.

Întrebat de către prezentatoarea Simona Gheorghe dacă are dovezi în legătură cu afirmațiile sale, George Simion a răspuns:

„Nicușor Dan s-a văzut de mai multe ori cu Coldea, domnul Crîstoiu spune asta și a fost public. Domnul Vasile Dîncu era prietenul cel mai bun al lui Florian Coldea, probabil încă este. Noi nu știm că Coldea s-a apropiat de domnul Dîncu și de toată camarila de acolo?

Relațiile lui Mihai Tudose, să ne aducem aminte cât de scurt a fost mandatul de prim ministru al domnului Tudose. Toți acești oameni cu legături cu serviciile de informații a zis la un moment dat acest politician, domnul Mircea Geoană, a spus că infiltrații din politică… ‘nici noi nu știm câți suntem’.

Iarăși, domnul Gheorghe Falcă, domnul Tudose și Vasile Dîncu știindu-se cu legături cu Coldea, cel care a distrus destine și afaceri românești ar trebui să facă un pas de onoare și să se retragă”, a declarat George Simion la România TV.

„Mâine îl dau afară din AUR”

Mai mult decât atât, liderul AUR a precizat faptul că, dacă ar afla în acest moment că un deputat AUR ar apărea în fotografii alături de fostul director adjunct al Serviciului Român de Informații, Florian Coldea, l-ar da afară chiar mâine.

„Arătați-mi pe cineva din AUR care are poze cu Florian Coldea și mâine îl dau afară din AUR pentru că este un pericol la adresa securității naționale. Din păcate, tentaculele lui din SRI încă sunt acolo. Soția lui Coldea este cadru activ încă”, a conchis George Simion.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *