‘Și Peppa Pig votează Piedone’

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a lansat sâmbătă, de Ziua Copilului, un apel la ieșirea la vot la alegerile locale de pe 9 iunie. Însoțit de echipa de campanie, cu baloane în formă de Peppa Pig, Piedone a vizitat mai multe parcuri din Capitală.

„Mulțumesc Asociației Heal, care m-a invitat azi în Parcul IOR. Vom fi în Parcul Lumea Copiilor, în Orășelul Copiilor, în Parcul Operei, în Parcul Herăstrău, peste tot unde această asociație s-a gândit să facă Ziua Copilului o zi fericită. Când îmi anunțasem candidatura, un alt contracandidat al meu mi-a pus ștampila de Peppa Pig”, afirmă Piedone.

Candidatul PUSL mai afirmă că de Ziua Copilului trebuie să ne amintim de copilărie, dar și să ne gândim la viitorul copiilor de azi.

„La mulți ani tuturor copiilor și la mulți ani și copiiilor mai mari. Toți trebuie să ne aducem aminte de copilărie, să ne gândim la viitorul copiilor și nepoților noștri”, a mai afirmat Piedone.

Peppa Pig este un personaj de desene animate dintr-un serial britanic, foarte popular în rândul preșcolarilor. Asocierea dintre Piedone și Peppa Pig s-a născut după o declarație a lui Cătălin Cîrstoiu, fostul candidat PSD-PNL la Primăria Capitalei. Acesta a afirmat într-o conferință de presă că fiul său l-ar fi văzut pe Piedone la televizor și l-ar fi asemănat cu personajul de desene animate. Între timp, Piedone a transformat ceea ce era o glumă-atac de campanie într-un renume folosit în favoarea sa.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *