‘Să împarţi trotinete la copii în plină campanie electorală pare o mită electorală mascată!’

Candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Consiliul Judeţean Ilfov, Ionel Dancă, reclamă, vineri, surprize” la Snagov, respectiv faptul că reprezentanţii formaţiunii au fost legitimaţi pe stradă la doar 20 de minute după întâlnirea cu primarul în funcţie. De asemenea, Dancă vorbeşte despre posibilă mită electorală, după ce mai mulţi copii au primit trotinete de 1 Iunie din partea primarului, informează News.ro.

”Zi de campanie intensă cu multe surprize la Snagov! (…) Prima surpriză a fost să ne întâlnim chiar cu primarul actual pe care l-am salutat, ca orice om cu 7 ani de acasă şi pentru că lupta noastră politică pentru o schimbare la Snagov şi la judeţ nu e o luptă personală, e o luptă cu sistemul lor politic. (…) A doua surpriză, la nici de 20 de minute de la întâlnirea întâmplătoare cu primarul în functie, la o distanţă de câteva sute de metri, am fost opriţi şi legitimaţi de Jandarmerie care ne-a cerut documentele de aprobare pentru „marşul” nostru electoral”, a scris, vineri, pe Facebook, Ionel Dancă.

Acesta se declară de acord că trebuie respectată legea adunărilor publice, dar afirmă că la Snagov a fost ”o exagerare” pe care nu a mai întâlnit-o în nicio altă localitate din Ilfov.

”Ne punem în schimb întrebarea dacă şi actiunea primarului actual de împărţire de trotinete la elevii din Ghermăneşti respectă la virgulă legea alegerilor locale sau intră la mită mascată de 1 iunie?! Pentru că acum vine a treia surpriză! În jurul şcolii din Ghermăneşti, toţi copiii ieşeau cu trotinete în mână date de Primăria Snagov de Ziua Copilului. Acţiunea în sine poate nu era o idee rea (…) dar să împarţi trotinete la copii în plină campanie electorală pentru alegerile locale pare o mită electorală mascată”, a mai scris Dancă.

Acesta a fost în acţiun e de campanie alături de Beatrice Mariana Mărgărit, candidatul Forţa Dreptei la Primăria Snagov. Ionel Dancă este candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *