VIDEO IGPR, reacție după ce Diana Șoșoacă a fost surprinsă ‘călare’ pe motocicleta Poliției

Poliția Română reacționează promp după ce Diana Ivanovici Șoșoacă a fost surprinsă, ‘călare’ pe o motocicletă a Poliției, în plină campanie electorală. Senatoarea Diana Șoșoiacă Ivanovici a postat pe rețelele sociale ubn filmuleț în care apare îmbrăcată în uniformă militară, pe o motocicletă a poliției. Polițistul care apare în imagini este cunoscut pe rețelele sociale, fiind vorba despre Valer Kovacs de la Poliția Autostrăzi. Acesta este cercetat acum de șefii IGPR.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public în care un candidat la alegerile din data de 9 iunie apare purtând elemente din uniforma și folosește motocicleta de serviciu a unui agent de poliție, Centrul de Informare și Relații Publice al IGPR face următoarele precizări:

Conducerea IGPR condamnă ferm orice asociere a unui angajat al instituției cu o persoană aflată în campanie electorală și folosirea echipamentelor și a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidați ori partide politice.

De asemenea, conducerea a dispus de urgență efectuarea de verificări cu privire la posibile încălcări ale legislației electorale și ale Legii 360/2002 privind Statutul Polițistului.

Reafirmăm angajamentul de a menține integritatea și neutralitatea în toate acțiunile noastre și de a lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri”, precizează IGPR.

content-image

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *