‘Vorbe goale care zboară’. Cine i-a dat replica premierului Marcel Ciolacu, aflat în vizită electorală în județul Buzău

Premierul Marcel Ciolacu s-a aflat astăzi în vizită în județul său natal, Buzău, unde a făcut mai multe vizite din categoria celor electorale. Printre altele, el a vizitat și Spitalul Municipal Rm. Sărat, unde PSD îl are drept candidat pentru al treilea mandat de primar pe Sorin Cârjan. Avându-l alături pe candidatul la primărie, Ciolacu a promis că va rezolva problema unității medicale.

”Promisiunile nu sunt altceva decât vorbe goale! Iar vorbele goale se duc, fără să rămână în urma lor ceva concret!”, este replica venită de la principalul contracandidat al primarului, independentul Viorel Holban. Acesta a fost primar al orașului în perioada 2008 – 2016, iar acum candidează din nou, având susținerea PNL.

Viorel Holban spune că problemele spitalului din localitate s-au acutizat pe fondul lipsei medicilor, unitatea medicală ajungând să funcționeze cu un număr minim de cadre medicale, fiind adeseori comparat cu un dispensar. Potrivit acestuia, actuala administrație nu a făcut nimic pentru spital și le reamintește râmnicenilor că promisiuni similare, dar care nu s-au concretizat în vreun fel, au fost făcute de Marcel Ciolacu și în campania electorală pentru alegerile din 2020.

”Premierul Marcel Ciolacu a vizitat astăzi spitalul din orașul nostru. O vizită de campanie, plină de promisiuni fără substanță. Dar vă aduc aminte că la fel a făcut și în 2020: a venit să promită că va ridica unitatea medicală de la statutul de dispensar pe care îl are acum în cel de spital, așa cum au râmnicenii nevoie. Știm cu toții foarte bine că nu s-a întâmplat nimic, a fost doar încă o promisiune neonorată. Încă 4 ani pierduți pentru noi toți! Promisiunile actualei adminitrații nu sunt altceva decât vorbe goale! Iar vorbele goale se duc, fără să rămână în urma lor ceva concret!”, scrie Viorel Holban într-o postare pe Facebook.

Postarea sa este însoțită și de un filmuleț, în care critică administrația, dar și pe Marcel Ciolacu, pentru promisiunile neonorate.

„Eu nu vă promit, eu vă asigur că voi rezolva imediat problema lipsei medicilor din spital. Voi reda spitalul comunității. Am soluții, știu ce să fac și voi face, este prioritatea zero pentru mandatul meu de primar. Administrația Cârjan a însemnat vorbe, nu fapte. E vremea noastră pentru fapte”, mai spune Viorel Holban.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *