VIDEO Un preot și amanta lui au rupt cu bătaia un primar: Motivul din spatele ‘războiului’

Agresorii primarului de la Cernavodă, Liviu Negoiţă (PNL), au fost reţinuţi de poliţişti în această seară. Ei își vor petrece următoarele  24 de ore în arest. Negoiță a acuzat faptul că a fost agresat de către un preot, Florian Bărbulescu și de către o femeie, Ștefania P. care ar fi amanta preotului. Totul s-ar fi petrecut în timp ce se îndrepta de la primărie către casă.

Preotul Bărbulescu ar face parte din echipa de campanie a unui alt candidat la primăria Cernavodă, George Ciulei, deci aici pornind și agresiunea.

George Ciulei a fost la rândul său preot la Cernavodă, însă a fost caterisit, după ce a fost implicat într-un accident mortal, dar fără vina lui. O altă maşină a intrat în autovehiculul în care se afla, iar accidentul s-a soldat cu moartea celuilalt şofer, care, de altfel, era sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care a produs accidentul. Ulterior acestui incident, preotul Ciulei a fost caterisit.

Preotul agresor îi făcea campanie fostului preot, care și-a dat foc în fața Catedralei Neamului

 

George Ciulei a mai fost în atenția publica nu de mult, când s-a prezentat la sfinţirea Catedralei Neamului din Capitală. Bărbatul şi-a spus nemulţumirea, iar mai apoi a dat foc sutanei cu care era îmbrăcat. Din fericire s-a intervenit la timp, iar bărbatul nu a păţit nimic. La vremea respectivă, George Ciulei îşi striga disperarea, după ce fusese dat afară din biserică.

Vezi mai multe: GEST EXTREM Un preot și-a dat foc în fața Catedralei Mântuirii Neamului

Revenind la scandalul recent de la Cernavodă,  primarul orașului, Liviu Negoiță a declarat, pentru presa locală, că miercuri seară, în jurul orei 21:00, în timp ce se îndrepta către casă, a fost agresat de către un bărbat și o femeie. „Mergeam către casă și în drumul meu, m-au agresat. Am depus plângere penală și sunt sub cercetare cei care m-au agresat. Au tras de mine, au dat cu picioarele, au fost mai multe agresiuni. Am fost în două rânduri la instanță, am declarat tot. M-au așteptat pur și simplu în drumul meu de la primărie spre casă. Ei fac parte din echipa lui George Ciulei, care candidează și el la primăria Cernavodă și poate din această cauză. Nu știu dacă are sau nu legătură, dar știu că face parte din echipa lui Ciulei. Ei nici măcar nu și-au dat seama că acolo sunt patru camere care au înregistrat tot. Deocamdată nu am solicitat certificat medico-legal dar o să o fac dacă e nevoie”.

Conform unor precizări ale reprezentanților Arhiepiscopiei Tomisului, preotul în cauză a fost suspendat.

”În legătură cu situația de la Cernavodă, Arhiepiscopia Tomisului precizează că preotul Florian Bărbulescu se află în prezent sub ancheta Centrului Eparhial, fiind suspendat de la slujire. Regretăm evenimentul produs și așteptăm ca autoritățile în drept să își îndeplinească datoria. Conform legislației bisericești perioada maximă de suspendare înainte de finalizarea anchetei și începerea procesului canonic este de 30 de zile. În cazul părintelui, este vorba despre suspendarea pe perioada maximă începând de astăzi”, susțin reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului.

 

 

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *