AUR şi-a lansat candidaţii la alegerile locale, în prezenţa senatorului Claudiu Târziu

Filiala AUR Bistriţa-Năsăud şi-a lansat, sâmbătă seara, candidaţii la alegerile locale, în prezenţa senatorului Claudiu Târziu, preşedinte al Consiliului naţional de conducere al partidului, şi a unei părţi dintre candidaţii la alegerile europarlamentare.

Evenimentul a avut loc în parcul municipal din Bistriţa, lângă Turnul Dogarilor, şi a debutat cu o scenetă istorică avându-l ca personaj principal pe Vlad Ţepeş.

Claudiu Târziu le-a cerut celor prezenţi să aleagă candidaţii acestui partid la alegerile locale şi europarlamentare, apreciind că „9 iunie este o zi în care putem să ne schimbă destinul cu un vot”.

„Chemarea noastră sună astfel: veniţi alături de noi, votaţi pe cele cinci buletine de vot, care vi se vor pune în mână pe 9 iunie, cu AUR, (…) pentru a elibera statul român, pentru a recupera ţara noastră şi a o reconstrui, cu dragoste. (…) 9 iunie nu este o zi oarecare, 9 iunie este o zi în care putem să ne schimbă destinul cu un vot”, a spus Târziu.

Pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, candidatul AUR este senatorul Ovidiu Florean, iar la Primăria municipiului Bistriţa candidează Rodica Dobraniş.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *