‘Ea este alături de România!’

Roberta Metsola a fost realeasă marţi cu o majoritate foarte largă pentru un nou mandat de preşedinte al Parlamentului European. Ea a primit 562 de voturi în favoarea realegerii sale pentru un al doilea mandat de doi ani şi jumătate. Europarlamentarul Eugen Tomac susține că Metsola este alături de țara noastră, acesta fiind și motivul pentru care a votat cu ea.

„Avem Președinte ales al Parlamentului European!

Roberta Metsola, un om politic de dreapta care a condus până acum casa democrației europene, a fost realeasă în funcția de Președinte a Parlamentului European.

Am votat-o cu toată încrederea, pentru că știu că este alături de România și susține necondiționat R. Moldova.

Am lucrat foarte bine în mandatul trecut cu Președinta Metsola și sunt convins că vom putea colabora și în acest mandat pentru a apăra interesele românilor în Uniunea Europeană.

Pentru onoarea deosebită de a reprezenta România în continuare în Parlamentul European, le mulțumesc tuturor românilor care ne-au acordat încrederea. Le sunt profund recunoscător colegilor care m-au sprijinit și îi asigur pe toți prietenii politici că voi rămâne la fel de activ și serios pentru a promova România și prioritățile ei”, a declarat Eugen Tomac.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *