Mircea Geoană a împlinit 66 de ani la nunta lui Ianis Hagi

Duminică, 14 iulie, Ianis Hagi și Elena Tănase și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă, la care au participat aproximativ 400 de invitați. Evenimentul a avut loc într-un local de lux din partea de nord a Bucureștiului, unde atmosfera a fost menținută de o formație de muzică macedonească, Smiley și alți artiști, iar meniul a inclus delicatese ale bucătăriei tradiționale românești​.

Printre invitații de seamă s-au numărat și Mircea Geoană, alături de soția sa, Mihaela. Secretarul general adjunct al NATO a împlinit, chiar în ziua nunții, 66 de ani. Familia Geoană a fost alături de tinerii însurăței și la cununia religioasă, care a avut loc la Biserica Sfântul Visarion din București, cât și la petrecerea de la Palatul Stirbey, din Buftea. Viitorul candidat la alegerile prezidențiale a fost felicitat de cei prezenți, aducând astfel un plus de emoție și bucurie la eveniment​.

Evenimentul a fost marcat de eleganță și rafinament, cu Ianis Hagi purtând un costum negru impecabil, iar Elena Tănase strălucind într-o rochie roșie spectaculoasă. Cei doi tineri au împărtășit momente de bucurie și emoție, exprimându-și dorința de a întemeia o familie și de a avea copii sănătoși în viitor.

Gică Hagi și Mircea Geoană sunt prieteni vechi, fostul căpitan al echipei naționale fiind prezent inclusiv la lansarea de la Constanța a cărții “Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO”.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *