Atentatul l-a făcut pe Trump favorit absolut pentru președinția SUA

Fostul premier Victor Ponta crede că tentativa de asasinare a lui Donald Trump i-a asigurat acestuia victoria în alegerile prezidențiale din SUA, indiferent dacă democrații îl schimbă sau nu pe Joe Biden, după ce Trump a fost împușcat în urechea dreaptă la un miting electoral în oraşul Butler, statul Pennsylvania.

„Dacă vedeam un film făcut la Hollywood cu un asemenea subiect, cum trece glonțul pe lângă ureche, nu mă uitam la filmul ăla pentru că ziceam că e un film prost, că nu se poate așa ceva. Uite că viața bate filmul. Într-adevăr, Donald Trump are toate motivele să spună că Dumnezeu l-a salvat. Dacă legăm chestia asta de faptul că de o lună de zile toată lumea îi cere lui Joe Biden să se retragă, categoric îl face pe Donald Trump favorit absolut pentru alegerile din noiembrie. Nu știu cine se poate gândi, sau să facă o analiză, ce s-ar fi întâmplat dacă chiar îl nimerea glonțul. Cum ar fi arătat America? Ce mesaj dădea? ‘Noi, democrații, care luptăm cu statele cu dictaturi ne împușcăm candidatul la prezidențiale?’”, a declarat Victor Ponta, luni, la Antena 3.

„Cel mai probabil Donald Trump va câștiga alegerile și cred că și România și toți ceilalți trebuie să ne gândim cum va arăta lumea în 2025 cu Donald Trump președinte (…) Eu zic să nu mai așteptăm până în noiembrie, eu zic să facem analiza acum pentru că se cam știe rezultatul (…) Eu cred sincer că el câștiga și fără acest atentat pentru că orice idee de schimbare a lui Joe Biden nu e chiar așa, doar în România se fac șmecherii d-astea, pleacă Stolojan vine Băsescu, pleacă Crin vine Iohannis, în România merge, că e o țară mică, o manipulezi, rezolvi în turul 2 și gata. Câștiga Trump dar câștiga mult mai strâns. Acum însă cred că va bate orice contracandidat. Acum Dumnezeu știe ce surprize vor mai apărea, dar politic așa se văd lucrurile”, a adăugat fostul premier.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *