‘Recurgerea la violență nu este niciodată justificată’

Premierul Marcel Ciolacu reacționează la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Într-o postare pe X (fostul Twitter), Ciolacu îi urează recuperare rapidă fostului președinte american și condamnă gestul atacatorului.

„Transmit gândurile mele de însănătoșire grabnică președintelui Trump și tuturor victimelor acestui atac îngrozitor! Indiferent de diferențele politice sau ideologice, recurgerea la violență nu este niciodată justificată sau acceptabilă”, scrie Marcel Ciolacu pe X, în limba engleză.

Două persoane au murit în incidentul în care s-au tras focuri de armă spre fostul preşedinte Donald Trump. Una dintre persoane este trăgătorul şi alta este o persoană din public. Trump a fost rănit la ureche, dar americanii anunță că el a părărit spitalul după ce a primit îngrijiri medicale.

Împuşcăturile de la mitingul lui Trump sunt investigate ca o tentativă de asasinat. ABC News raportează că persoana care a deschis focul asupra lui Donald Trump era pe un acoperiş şi a folosit o puşcă de tip AR.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *