‘Dumnezeu să-l binecuvinteze’ pe Trump

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și al PNL, reacționează la atentatul asupra fostului președinte american Donald Trump. Acesta denunță un atac asupra libertăților fundamentale.

„Ura, prejudecățile și violența nu își au locul în viața niciunei democrații. Atacul asupra lui @realDonaldTrump este un atac la adresa libertății de exprimare și de întrunire. Îi doresc o recuperare ușoară. Dumnezeu să-l binecuvânteze și Dumnezeu să binecuvânteze poporul american!”, scrie Nicolae Ciucă pe X, într-un mesaj în limba engleză.

Două persoane au murit în incidentul în care s-au tras focuri de armă spre fostul preşedinte Donald Trump. Una dintre persoane este trăgătorul şi alta este o persoană din public. Trump a fost rănit la ureche, dar americanii anunță că el a părăsit spitalul după ce a primit îngrijiri medicale.

Ulterior, fostul președinte a fost văzut pentru prima dată de la atacul de la miting.

Directorul adjunct de comunicații al lui Trump, Margo Martin, a publicat un videoclip cu el coborând pe treptele unui avion duminică dimineață.

„Puternic și rezistent. El nu se va opri niciodată din lupta pentru America”, a scris ea în mesajul care însoțește filmarea. Se pare că Trump a aterizat în New Jersey.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *