‘Nimic nu s-ar fi dezvoltat după capul unui fost premier’

Avem deficit în economia României, dar pe investiții, a transmis premierul Marcel Ciolacu. Șeful Guvernului a ținut și să trimită „săgeți” către fostul premier, Florin Cîțu.

„Nimic nu s-ar fi dezvoltat după capul unui fost premier (n.r.: cu referire la Florin Cîțu). Cel mai important lucru pe care l-am făcut e că nu mai avem deficit pe consum. Avem deficit, dar pe investiții”, a spus Ciolacu, în cadrul unei conferințe de presă.

Ce spunea zilele trecute Florin Cîțu?

Florin Cîțu este un vehement critic al actualului premier. Cîțu i-a cerut inclusiv demisia lui Marcel Ciolacu pentru criza din sectorul transporturilor (greva de la TAROM și închiderea de pe Valea Oltului).

În această dimineață Florin Cîțu îl acuza pe Marcel Ciolacu de faptul că România ar fi rămas fără bani de salarii la buget.

„Pe de-o parte pentru că a subestimat cheltuielile în buget (fals în acte la depunerea bugetului în Parlament). Pe de altă parte pentru că a aprobat (tot ilegal) creșteri de cheltuieli fără să aibă sursă de finanțare.

Iresponsabil și ilegal ce face Ciolacu. Socialistul mitoman trebuie să răspundă pentru aceste decizii. Și va răspunde. Dar acum mult mai important este să fie înlăturat de la guvern URGENT.

Cine îl mai ține în brațe pe Ciolacu este părtaș la îngroparea economiei și la sărăcirea românilor prin inflație și taxe mari.

Întrebare pentru Ciolacu: de unde ai TĂIAT 1.975.000 mii lei pentru a alimenta FRB, de la investiții și/sau apărare? Ai curaj să le spui românilor sau rămâi un mitoman fricos?”, se arată în ieșirile lui Florin Cîțu.

 

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *