Ciolacu a cerut rezolvarea în regim de urgență

Premierul Marcel Ciolacu a cerut sesiune extraordinară a Parlamentului pentru a adopta legea care privește recoltarea populației de urs brun. Parlamentul a fost convocat în sesiune extraordinară, iar ședința va avea loc, luni, 15 iulie, de la ora 15.00.

”Ședința Camerei Deputaților, convocată în sesiune extraordinară, va avea loc luni, 15 iulie, ora 15.00 (plen+vot final, în format hibrid).”, arată un anunț al Camerei Deputaților.

Premierul și liderul PSD, Marcel Ciolacu, este cel care a solicitat o sesiune extraordinară a Parlamentului.

”Am vorbit și cu domnul ministru, am vorbit și cu cei mai implicați și mai știutori în domeniu. Este o aglomerație în anumite zone, urșii nu mai au mâncare suficientă și de asta coboară. Am vorbit și cu domnul Simonis, președinte Camerei Deputaților, pentru că modificarea nu se poate face decât prin Parlament. După discuțiile cu Ministrul Mediului pornim o inițiativă și vom cere o sesiune extraordinară în Parlament (…) Nu se va da liber la împușcat urși în României după bunul plac al fiecăruia, dar va exista o inițiativă și se va cere sesiune extraordinară în Parlament pentru adoptarea acesteia.”, spune premierul.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *