‘Moș Teacă al PNL, plagiator dovedit, fără onoare și cuvânt’

Președintele PSD Giurgiu, Marian Mina, afirmă marți, pe contul său de socializare, că „plagiatorul dovedit” Nicolae Ciucă se află „absolut degeaba” în SUA, unde participă la lucrările Summitului Parlamentar al NATO și l-a numit pe acesta „ostașul fără pistol” de care PNL ar vrea să scape.

„Plagiatorul dovedit Nicolae Ciucă, acest Moş Teacă al PNL, a plecat absolut degeaba în Statele Unite ale Americii. Doar o cheltuială în plus pentru statul român. Singurul lucru cu care poate veni de acolo este vreo şapcă inscripţionată cu ‘I Love America’. Atât”, a scris marți, liderul PSD Giurgiu, pe Facebook.

Marian Mina mai spune că Ciucă este „un om fără onoare și fără cuvânt”.

„Ce să arate Ciucă la Summitul NATO de la Washington, că împreună cu Bode şi cu Geoană au copiat mai mult decât toţi cei care au dat Bacalaureatul anul acesta? Sperăm să nu vorbească pe acolo doar în citate ale altora pe care, evident, să şi le asume. Nu de alta, dar a devenit clar că Ciucă, un om fără onoare şi fără cuvânt, este ostaşul fără pistol, pe care propriul partid vrea să-l dea afară”, a indicat președintele organizației județene PSD.

Vehiculat drept viitorul candidat PNL la prezidențiale, Nicolae Ciucă este ironizat de pesediști – și acuzat de lipsă de onoare – după ce a anunțat că scrie volumul autobiografic „Un ostaș în slujba țării” și ulterior nu a mai respectat înțelegerea din coaliție privind organizarea alegerilor prezidențiale în septembrie.

 

 

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *