CTP tranșează dezbaterea Biden – Trump: Creierul refuză să mai gândească, te lasă singur

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu explică de ce președintele american Joe Biden s-a blocat în timpul dezbaterii cu Donald Trump. Biden a explicat că reacțiile sale au fost generate de o stare de oboseală.

El a făcut aceste mărturisiri în timpul unei întâlniri cu donatori democraţi pe care a avut-o marţi, în apropiere de Washington. „Nu este o scuză, ci o explicaţie”, a adăugat el. „Nu mi-am ascultat consilierii”, a recunoscut democratul în vârstă de 81 de ani, la cinci zile după o dezbatere în care a părut foarte confuz şi pe alocuri complet pierdut în faţa rivalului său republican, Donald Trump, cu care urmează să se confrunte în noiembrie în alegerile prezidenţiale.

„Nu am avut cea mai bună seară a mea, dar adevărul este că, ştiţi, nu am fost foarte inteligent”, a spus Biden, vorbind, fără prompter, la evenimentul de strângere de fonduri pentru campanie. „Am decis să călătoresc în jurul lumii de câteva ori, trecând printr-o sută de fusuri orare, înainte de dezbatere. Nu mi-am ascultat personalul şi m-am întors şi aproape am adormit pe scenă. Asta nu este o scuză, dar este o explicaţie”, a spus el.

CTP spune că pe Biden l-a lăsat creierul

„Facă-se voia Mea!”

Știu ce înseamnă. Am avut așa ceva, în direct, de câteva ori. Pur și simplu, creierul refuză să mai gândească, te lasă singur. Asta nu înseamnă nici că ești prost, nici că ești nebun, nici că ai avut un AVC după care n-o să mai revii la normal – cum s-a zis cu bucurie și speranță pe la niște televizoare și pe net.

Din ce a spus bătrânul Joe Biden după momentele de blocaj mental pe care le-a trăit în confruntarea televizată cu Trump, aș reține atât: „Nu sunt un om tânăr, dar știu să deosebesc răul de bine și să spun adevărul”. Pentru dușmanul său și al omeniei din om, tânărul D.J. Trump, cel ce minte cum transpiră, nu există bine și rău, nu există decât interesul său – „Facă-se voia Mea, chiar de-ar fi să piară lumea”. Și Curtea Supremă a Statelor Unite tocmai i-a dat liber să facă ce vrea”, scrie CTP pe Facebook.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *