Păi nici PSD nu a fost invitat

Nicolae Ciucă a declarat, luni, într-o conferință de presă, că atât PNL cât și PSD au reprezentanți la consultările de la Palatul Victoria cerute de premierului Marcel Ciolacu, precizând că după discuțiile cu reprezentanții partidelor politice va avea loc o întâlnire a coaliției de guvernare.

„PNL și PSD sunt partidele de coaliție care asigură această guvernare. Discuțiile care au fost solicitate de către premier au fost îndreptate către celelalte partide politice. Am văzut acestă retorică legată de faptul că PNL nu a fost invitat. Păi nici PSD nu a fost invitat.

Ca atare, nu se pune problema să fi fost invitați noi sau PSD. Fiecare dintre cele două partide este reprezentat în această echipă de discuții, în dialog cu partidele politice și după ce se vor fi finalizat aceste discuții cred ca este absolut normal să avem o întâlnire în coaliție, așteptăm de la premier să avem aceste discuții”, a declarat liderul PNL.

Premierul Marcel Ciolacu a programat luni și marți la Palatul Victoria consultări cu partidele politice, pentru a stabili data organizării alegerilor prezidențiale și parlamentare din 2024.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *