‘În loc să ne ocupăm de temele importante…’

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a făcut apel la calm în coaliție, în contextul în  care contrele între PSD și PNL pe tema alegerilor prezidențiale se intensifică (pe larg, aici).

„Este doar o dezbatere – ca sa spun – provocată politic și cred că așa cum a fost de fiecare dată în loc să ne ocupăm de temele importante, ne ocupăm de chestiuni care duc discuția în cu totul altă direcție. Eu mă concentrez să ducem discuția la absorbția de fonduri europene și de tot ce înseamnă preocupările mediului de afaceri.

Toate aceste afirmații se bazează pe diferența de scor cumulat de fiecare partid și lista comună. Ca atare, există influențe asupra rezultatului, la ceea ce a însemnat lista comună. E normal să avem astfel de dkscuții”, a spus Ciucă.

PNL vrea alegeri la termen

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni, după şedinţa conducerii PNL, că toţi membrii Biroului Politic Naţional au fost de acord să susţină desfăşurarea alegerilor prezidenţiale la termen. Preşedintele PNL a declarat după şedinţa conducerii partidului că un subiect a fost data alegerilor prezidenţiale.

”Am convenit, pe baza tuturor discuţiilor pe care le-am avut, ca precampania să nu se desfăşoare în luna iunie sau august, când e vacanţă, şi în felul acesta, în unanimitate toţi membrii Biroului Politic Naţional au fost de acord ca să susţinem desfăşurarea alegerilor prezidenţiale la termen”, a spus Ciucă, relatează News.ro.

Şedinţa conducerii PNL a avut loc în acelaşi timp cu consultările premierului cu partidele, la Palatul Victoria, pe calendarul alegerilor prezidenţiale.

Nicolae Ciucă, despre o ieşire de la guvernare: „PNL a dat dovadă de fiecare dată de responsabilitate şi ne vom îndeplini această îndatorire de a continua să asigurăm guvernarea României”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni despre o posibilă ieşire de la guvernare a partidului că ”PNL a dat dovadă de fiecare dată de responsabilitate şi îşi vor îndeplini această îndatorire de a continua să asigurăm guvernarea României”.

Liderul PNL a afirmat după şedinţa PNL că partidul său va rămâne la guvernare.

”Partidul Naţional Liberal a dat dovadă de fiecare dată de responsabilitate şi ne vom îndeplini această îndatorire de a continua să asigurăm guvernarea României, ţinând cont de toate provocările şi ameninţările care sunt de jur împrejurul nostru”, a arătat Ciucă.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *