‘Minutul și scorul’ la alegerile USR

Cristian Seidler, candidat la şefia USR, a declarat luni despre alegerea preşedintelui USR că erau peste 6.000 de votanţi la ora 18.00 şi 25.000 de membri au drept de vot, astfel că se aşteaptă ca majoritatea să voteze mâine. Seidler a precizat că nu susţine nicio listă în Biroul Naţional şi îi va ruga pe colegi să susţină acei candidaţi care au lucrat şi au rezultate.

„Erau peste 6.000 de votanţi la ora 18.00. 25.000 de membri au drept de vot, mă aştept ca majoritatea să voteze mâine, pentru că avem două zile la dispoziţie şi lucrurile se vor închide mâine la miezul nopţii”, a declarat Cristian Seidler, candidat la şefia USR, în emisiunea România Politică de la Prima News, potrivit news.ro.

El a precizat că doar prezenţa se vede în timp real, iar rezultatul votului se va vedea la final.

„Dacă e nevoie de turul doi, e prevăzut timp pentru un tur doi, joi şi vineri, în această săptămână, dacă va fi nevoie”, a mai spus Seidler, precizând că este nevoie de 50% plus unu din voturile exprimate pentru a câştiga alegerile.

Despre votul pentru Biroul Naţional al partidului, Cristian Seidler a arătat că nu susţine nicio listă de lideri. „Nu voi candida pentru un post în Biroul Naţional pentru că eu cred că preşedintele partidului trebuie să fie preşedinte pentru toţi membrii nu doar pentru o anumită echipă.Îi voi ruga pe colegi să susţină acei candidaţi care au lucrat şi au rezultate”, a completat el.

Prezidențiabilul USR

Cristian Seidler a declarat luni că la Congresul din acest weekend va fi desemnat şi candidatul USR la alegerile prezidenţiale, precizând că el crede că va fi Elena Lasconi, pentru că e o opinie larg răspândită în partid.

”Din perspectiva noastră, numele prezidenţiabilului nu se va schimba. Vom stabili la Congresul din acest sfârşit de săptămână şi am convingerea că va fi Elena Lasconi”, a spus Seidler în emisiunea România Politică de la Prima News.

Seidler a precizat că la Congresul din acest weekend va fi desemnat şi candidatul USR la alegerile prezidenţiale.

”Eu cred că va fi Elena Lasconi, e o opinie larg răspândită. Astăzi, nu ştiu pe nimeni care să susţină altceva în momentul de faţă”, a mai spus Seidler.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *