Zeci pensii au fost tăiate! E o manevră electorală!

Experta în pensii Dorina Barcari face acuzații grave! Aceasta spune că zeci de pensii din România au fost tăiate, la recalculare. Barcari acuză că ar fi o manevră electorală, ca politicienii să poată salva situația și mai apoi să se umple de voturi din partea pensionarilor!

Cât despre pensiile mărite, Barcari nu le vede venind în conturi prea curând!

„Există o recalculare în septembrie și una în decembrie. Sunt datele electorale foarte importante aici.

Sunt niște manevre atât de incorecte și sfidătoare la adresa cetățenilor români.

Ministrul Muncii, acum câteva zile, a spus un lucru care mie mi s-a părut că e bâlbă, dar nu era. A spus că au tipărit 15 milioane de decizii.

Mie mi s-a părut o aberație, însă imediat am primit din toată țara mesaje că au apărut decizii la pensionari de reducere a pensiilor motivată de niște debite create prin erori comise de funcționarii de la casele de pensii și reținerea acestor debite.

Dânșii întâi au emis aceste decizii de reducere a pensiilor ca să spună că le măresc în septembrie. Probabil că o să anuleze aceste debite… Niște manevre”, a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, Dorina Barcari.

Întrebată când ar urma vârstnicii să primească pensii mărite, Barcari a replicat: „La anul și la mulți ani! Sunt convinsă că vor fi alte erori, alte încurcături.”

 

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *