omul USR acuză primarul USR de ‘condiții de TORTURĂ’

Situația de la Sectorul 2 este una care bate orice banc. Un prim episod a fost cel în care cei de la USR au reclamat fraudă electorală și la renumărare s-a constatat că, de fapt, furat a fost Rareș Hopincă, candidatul PSD-PNL.

Citește și: Situație incredibilă la Sectorul 2: Rareș Hopincă a fost, de fapt, cel furat. USR primește lovitura decisivă

Acum, o nouă situație halucinantă se petrece tot la Sectorul 2 și are drept protagonist tot un om al USR. În procesul verbal al unei secții de votare, reprezentantul USR susține că frauda electorală s-a produs din cauza căldurii extreme.

Cristescu Sorin, reprezentantul USR, denunță faptul că în interior Biroului Electoral Sector 2 au fost ”condiții de TORTURĂ” din cauza faptului că a fost extrem de cald și nu s-au luat măsuri pentru a reglementa această situație.

Ceea ce pare să fi uitat omul USR este că alegerile au fost organizate de către Radu Mihaiu, primar USR, el fiind cel care a pus la dispoziție infrastructura necesară desfășurării alegerilor.

Mai jos vă redăm opinia separată a reprezentantului USR:

content-image

content-image

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *