Debarcarea lui Ciolacu ar crește riscul unei guvernări PSD-AUR

Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, crede că singurele opțiuni matematice pentru următorul guvern sunt PSD-PNL sau PSD+AUR pentru că PNL și „progresiștii” nu au forța politică să realizeze singuri o majoritate.

„Votul în România la europarlamentare, cu prezență mare, a fost așa: PSD : 28-30%; PNL : 18%-20%; polul suveranist : 20% (AUR 15%, SOS 5%); progresistii : 17% (USR 8%, reper 3%, independenți 6%); UDMR : 6%. La parlamentare va fi mai bine pentru PSD/pnl și mai rău pentru restul ca nu votează decât cei din localitate – fără diaspora și cei cu buletin altundeva. Deci – matematic – nu ai cum sa faci majoritate PNL – progresisti nici daca progresistii isi revin și se coalizează toți. Deocamdată sunt la maxim 28% împreună (PNL+usr) – și usr mai și înjură în draci pe penele, ca sunt super inteligenți. Singurele opțiuni – matematice – pentru următorul guvern sunt PSD/pnl sau PSD/aur. Intre cele 2 doar prima soluție – comasată – ne ține pe direcția pro-occidentala”, a scris Caramitru, duminică, pe Facebook.

„Tema este CINE va rămâne la șefia PSD după alegeri. Dacă e Ciolacu – vom avea PSD/pnl. Dacă vine altcineva – exista marele risc să o luăm razna cu PSD/aur. Așa ca da – e ok să criticăm la maxim comasații. Dar gândiți-vă logic – doamne ferește să i se întâmple ceva în alegeri lui Ciolacu și să fie dat jos și înlocuit cu cineva de tip Dragnea …. Atâta va zic. Știu – e nașpa, e ok sa fie toată lumea frustrată și cu nervi. Dar asta e realitatea”, a conchis Caramitru.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *