Fostul șef al SRI ține să-l felicite pe George Tuță ‘fostul meu coleg’

Fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI) Eduard Hellvig îl felicită pe fostul său consilier din cadrul instituţiei George Tuţă pentru alegerea ca primar al Sectorului 1. ”La cum îl ştiu, va fi un primar bun şi încăpăţânat”, afirmă el.

 

”Îl felicit pe fostul meu coleg, George Tuţă. La cum îl ştiu, va fi un primar bun şi încăpăţânat”, a scris, sâmbătă, pe reţeaua X, Eduard Hellvig, menţionând că va reveni asupra acestui subiect ulterior, citează news.ro.

Liberalul George Tuţă i-a transmis primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, solicitarea oficială de a demara procesul de preluare a mandatului, lucru care se va întâmpla în toamnă. El a spus că va cere ”crearea unei echipe de tranziţie, formată din persoane din primărie şi din specialişti din echipa mea, care să asigure preluarea din mers a dosarelor principale, a calendarelor prevăzute, a cheltuielilor angajate, a proiectelor care se finalizează, cu accent pe legalitate şi eficienţă”.

În vârstă de 39 de ani, George Tuţă este în prezent deputat. Recent, el declara la Euronews România, că nu regretă ”nicio clipă” că a lucrat în SRI, fiind consilier al directorului Eduard Hellvig. El spunea că a lucrat cu Hellvig şi în Parlament, şi la Ministerul Dezvoltării şi în cadrul PNL şi că a plecat din SRI din motive personale, afirmând însă că nu regretă nici că a lucrat alături de Eduard Hellvig, nici că a plecat din SRI. El explica faptul că nu a avut o muncă operativă, ci una administrativă.

Eduard Hellvig, reacție interesantă, după alegeri: ‘A avut cel mai sincer discurs politic dintre toţi interpreţii săptămânii’

 

Fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI) Eduard Hellvig vorbeşte despre concertele susţinute de Coldplay şi alegerile locale, afirmând, în acest context, că a auzit pentru prima dată de artistul Babasha. ”Mi se pare că a avut cel mai sincer discurs politic dintre toţi interpreţii săptămânii”, conchide Hellvig.

”A fost Coldplay şi au fost alegeri. Ambele cu grindină la final. Chris Martin a fost ‘şocat şi trist’ că publicului nu i-a plăcut ce i-a plăcut lui. Şi că el, publicul, s-a exprimat nu tocmai sportiv, cu toate că era pe un stadion. Deşi Martin a avut un show bazat pe toleranţă şi incluziune, a ţinut să amendeze tocmai ce promova – libertatea fiecăruia de a avea preferinţe şi de a le clama în public”, a arătat Eduard Hellvig, sâmbătă, într-un text postat pe reţeaua X, fosta Twitter.

El a continuat afirmând că, la alegeri, a fost ”primul scrutin cu sumă nulă” şi că ”toţi au câştigat”.

”Unii au câştigat doar pentru că nu au pierdut tot, alţii au câştigat pentru că nu au câştigat colegii. Pe unii câştigul îi şi încurcă, pentru că trebuie să câştige în continuare, alţii au câştigat deşi nu au participat. Sau pentru că nu au participat. În turul doi la Martin a fost linişte. Educat cu o zi înainte, publicul nu a mai huiduit. Toţi au aprins brăţările şi au cântat «Sky full of stars». Până în septembrie. Sau noiembrie. Ori decembrie, la cererea publicului”, a adăugat Hellvig, făcând referire la posibilele date ale alegerilor prezidenţiale şi parlamentare, potrivit news.ro.

Fostul şef al SRI a menţionat că a auzit, cu această ocazie, de Babasha. ”Mi se pare că a avut cel mai sincer discurs politic dintre toţi interpreţii săptămânii”, a susţinut el.

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a trecut, joi, peste momentul stânjenitor de cu o seară înainte şi a oferit iubire necondiţionată publicului pe care l-a descris ca find: „Cel mai grozav pe care l-am avut”. Manelistul Babasha a cântat din nou alături de Coldplay.

Miercuri, aproximativ 50.000 de fani au fost la concertul din cadrul Music Of The Spheres World Tour al trupei Coldplay, Babasha fiind huiduit.

 

 

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *