S-au plâns că se suprapune cu examenul de Capacitate!

Nicolae Ciucă precizează că eventuala schimbare a datei pentru alegerile prezidențiale trebuie analizată din perspectiva părinților care s-au plâns că se apropie examenul de capacitate, iar alegerile se suprapun cu începerea anului școlar.

Nicolae Ciucă a spus, răspunzând unei întrebări despre declarația premierului Marcel Ciolacu cu privire la alegerile prezindențiale, care ar trebui să se desfășoare în septembrie, că „am văzut cu toții că cetățenii români nu se mai lasă induși în eroare”.

„Este o chestiune foarte serioasă, nu este vorba despre nicio șmecherie, nu am avut niciodată un astfel de comportament, iar problema care a venit din feedback-ul și din analize de președinților de filială și de altfel am văzut și analizele unor analiști, ale unor comentatori legate de ceea ce a însemnat procesul electoral și efectele asupra procesului de învățământ, sunt părinți care au ridicat această problemă că se apropie examenul de capacitate și în unele școlii nu s-a rezolvat procesul de învățământ. Este singura chestiune care trebuie să fie analizată, ținând cont de faptul că alegerile prezidențiale practic se suprapun cu începerea anului școlar”, a adăugat liderul liberal.

 

 

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *