Procurorii, ultima speranță a USR

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, candidat al Alianţei Dreapta Unită pentru un nou mandat, a anunţat că a făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului electoral de sector pentru abuz în serviciu şi falsificare a documentelor şi evidenţelor electorale.

„Avem probe din care rezultă că fraudele electorale au fost muşamalizate la nivelul BES Sector 1, la indicaţiile reprezentantului PSD. Nu vorbim de simple erori, sunt fraude electorale grosolane, într-o singură secţie am găsit zeci de buletine de vot în plus în urnă, faţă de numărul de persoane care au votat”, a scris Armand, vineri, pe Facebook.

Ea a susţinut că PSD şi PNL au folosit „într-un mod organizat metoda Suveica, cu buletinele de vot neştampilate care au dispărut din datele centralizate şi care sunt de negăsit pentru autorităţi”.

George Tuță, declarat câștigător

Datele din procesele-verbale ale tuturor secțiilor de votare din Sectorul 1 au fost procesate și candidatul PSD-PNL, George Tuță, a fost declarat câștigător.

Rezultatul final înregistrat la Autoritatea Electorală Permanentă după finalizarea verificării secțiilor este George Tuță 35.910 de voturi, Clotilde Armand 35.237 de voturi.

Romedia.news
Romedia.news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *